Jan Roelofs, coach, trainer en zeer gewaardeerd schrijver en spreker, is op woensdagavond 12 april te gast bij loge De Oude Landmerken in Velp. Hij houdt een  openbare lezing, als onderdeel van de lezingencyclus van de loge. In deze lezingen worden interessante maatschappelijke-, sociale-, en esoterische onderwerpen uitgediept. Jan zal deze avond spreken over zijn perspectief op een nieuwe tijd. Met zijn woorden neemt hij de luisteraars mee en nodigt hij hen uit om de wereld te bezien als een weerspiegeling van henzelf.

Jan Roelofs:

 “Zet de volgende stap in je eigen Evolutie..”

Wat heeft deze tijd met al zijn verwarring, chaos en ogenschijnlijk onoplosbare problemen ons te zeggen? Volgens Jan Roelofs worden we uitgenodigd een volgende stap in onze evolutie te zetten. De ratio heeft ons een heel eind gebracht maar nu is het tijd om ons opnieuw met ons gevoel, onze intuïtie en onze ziel te verbinden.

Hoe doen we dat en waar brengt dat ons? Op diepzinnige én lichtvoetige wijze laat Jan zien hoe we onze zelfkennis kunnen gebruiken om deuren te openen die tot nu toe gesloten leken.

Na het uitbrengen van “De Padwerk Reisgids” en “Koopman, Dominee, Kunstenaar” werkt Jan al geruime tijd aan een derde boek, waarin hij de grote uitdagingen van onze tijd in een verrassend nieuw perspectief zet. De wijsheid van mythologische verhalen is daar een belangrijk hulpmiddel bij. Deze lezing geeft er een voorproefje van.

Jan Roelofs (1954) is schrijver, trainer en spreker. In zijn werk laat hij zich inspireren door verschillende tradities en leraren. De innerlijke weg staat daarbij altijd voorop. Op Facebook schrijft hij sinds begin dit jaar iedere drie dagen een blog in een poging om chocola te maken van deze boeiende tijden. Jan Roelofs | Facebook. Zijn site: www.janroelofs.nl

De lezing vindt plaats in het gebouw van Loge De Oude Landmerken, Arnhemsestraatweg 360, Velp en duurt van 20 – ca 22 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. Entree bedraagt 10 euro p.p., incl twee consumpties. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Aanmelding is niet verplicht, wel fijn

Lezing “Perspectief op een nieuwe tijd.”
Gebouw open 19:30 uur.
Aanvang voordracht 20:00 uur,
sluiting officieel gedeelte 22.00 uur
 Toegangsprijs €10,- inclusief 2 consumptie bonnen, parkeren gratis, u bent van harte welkom!

De Orde van Vrijmetselaren houdt zich bezig met levensvragen als: ‘Wie ben ik?’ ‘Wat is mijn rol op deze aarde?’, ‘Is er een hoger plan?’ en ‘Wat kan ik voor mijn omgeving betekenen?’

Een Vrijmetselaar zoekt persoonlijke groei. Hij wil een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Een samenleving gebaseerd op wederzijds respect met de bijbehorende normen en waarden.

Loge gebouw (achter de villa)

Adres:
Arnhemsestraatweg 360,
6881 NK  Velp (gld),
pal naast A12.

Parkeerplaats (gratis):
Ingang naast A12, links van het pand, doorrijden naar achteren. 

Villa, gezien vanaf Arnhemsestraatweg

“Jan Roelofs en de uitdagingen van deze tijd” , 12 April 2023