Als je googled op loges in Arnhem dan kun je verschillende loges ontdekken. Zo zijn wij er dus (De Oude Landmerken) maar ook Loge “Het Gulden Vlies” en loge “De Gelderse Broederschap”. Ook is er een gemengde loge namelijk Loge “Ramses”.

Zijn wij concurenten van elkaar? Nee hoor! In het geheel niet; iedere loge heeft een eigen achtergrond en heeft eigen nadrukken op hoe er in de loge gewerkt wordt. Zo is er voor een ieder een loge die hem het best past. Loge Ramses is de enige waar ook vrouwen lid kunnen worden.

Mocht je interesse hebben in vrijmetselarij dan is het wellicht een goed idee om overal eens te gaan praten en ervaren. Wij wensen een ieder daarin veel plezier en wijsheid om tot de juiste keuze te komen.

Is het lezen van onze site al duidelijk dat je iig bij ons ook wilt komen ervaren, klik dan op de aanmeldknop voor onze Vrijmetselaar Ervaar Avond, wie heten je graag van harte welkom!

Gefeliciteerd; je wilt komen ervaren wat vrijmetselarij voor jou is!! Klik op de rechts staande knop om je stap naar vrijmetselarij aan te kondigen:

Klik knop voor aanmelding Ervaar Avond

Wil je ook bij onze mede broeders een (online) kijkje nemen dan zijn er een aantal websites:

De Gelderse Broederschap: https://www.dgbarnhem.nl/

Het Gulden Vlies: https://www.vrijmetselarij.nl/hetguldenvlies

Ramses: https://www.logeramses.nl/

Er is ook een centrale website: https://vrijmetselarij.nl/

erst meer vrijblijvend informatie ontvangen? Dat kan ook, klik dan op rechter knop

Klik knop voor vrijblijvende informatie

Loges in Arnhem